Petro, měla jsem s porodem podobnou zkušenost jako Ty, jen v jiné porodnici (Krč před 8 lety), jen to neumím tak pěkně popsat! Kdy už konečně se tady pochopí, že těhotenství a porod NENÍ NEMOC, ale že je to něco přirozeného- krásný okamžik, kdy přichází na svět nový človíček! Chci rodit podle sebe a podle miminka a né podle doktorů (rychle aplikovat oxytocin a šup na stůl, pojistit pásy a monitorem...atd.). A Tvé přirovnání personálu k dozorkyním ve vězení odpovídá bohužel tomu, co se opravdu děje. Taky jsem své miminko viděla až spoustu hodin po porodu a o vše jsem si musela říkat a trvat na svém! Ty hromadné vizity už ani nekomentuju....:-(((
Může se mi pak někdo divit, že jsem ochotna za přirozeným porodem cestovat s celou rodinou více jak 100 km!?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.