Dne 27. 11. 2006 se nám narodila krásná holčička Sárinka. Chtěla bych touto cestou poděkovat výbornému personálu, který se celou dobu mého porodu o mne staral. Jelikož jsem se otvírala pomalu, tak jsem si na porodním pobyla den a noc. Starali se o mne užasně. Měla jsem dojem jako bych si zaplatila nadstandartní služby nebo byla v soukromé porodnici. Chtěla bych poděkovat asistentkám které se o mne v průběhu staraly: Vlaďce Máselníkové, Romaně Gogelové a především Karle Štěpánové, která mě odrodila spolu se slečnou Doleželovou a taky nemohu zapomenout poděkovat doktorům Miloslavu Maulemu a Romanu Kudrnovi a ostatnímu personálu. Pokud v budoucnosti budeme čekat další miminko tak si přeji rodit jedině v Baťově porodnici, která má výborné vybavení a hlavně vstřícný a laskavý personál. Ještě jednou všem děkujeme. manželé Vaňkovi a dcera Sárinka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.