Tak já rodila dvě holčičky.Jednu roku 2003 v Budějovicích a druhou loni v Prachaticích. Do Budějovic už jsem nechtěla, i kdybych měla jet 100 km daleko a porodit třeba v autě. Prachatice byly sice dál, ale bylo to špičkový. Super přístup personálu, návštěvy za mnou mohly kdykoliv (i po 20.hodině) a sestry velmi ochotné - jelikož jsem 2 dny byla na pokoji sama, vždycky sestřičky samy za mnou přišly, ať si dojdu do koupelny, zavolat atd., že u mimíska počkají. Velmi se snažily a tímto jim děkuji. Sice není porodnice luxusně vybavená, ale to ČB také ne - ale raději obětuju parádu za klid, vlídný přístup a skvělý personál.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.