Přidat odpověď
Ahoj holky,
všem vám přeju šťastný a úspěšný start do nového roku!
My jsme se včera byli podívat na Václavák, kolem 7 večer, ještě se tam dalo projít, ale už bylo hodně ožralých bezdomovců, a všude petardy, tak jsme pro Adélku vyfasovali tu papírovou Nova čepičku, a šli domů. A stejně jsme nevydrželi do půlnoci, normálně jsme vytuhli v půl dvanáctý :) Šli jsme pěšky přes Hrad, a mně dnes taaak bolej svaly na nohou .... nemám absolutně žádnou kondičku :( zato mám kolem pasu hnusnou pneumatiku, teda já vím, že ji tam mám, ale koupila jsem si nové džíny s nižším pasem, a když se do nich zapnu, tak je fujtajxl. Letos musím hodně zabrat, čeká mně sraz po 20(!) letech od gymplu, tak se musím dostat do formy.
Ještě dnes ráno jsem vstávala v 10 :)), ale zítra už to bude kruté :( Mimochodem, nevíte, jestli školka začíná už zítra, nebo až ve středu?
Na kontrole v Motole jsme dopadli vcelku dobře, zánět už má A. zahojený, ale má ucpané zvukovody v obou uších, takže musí profukovat takovým balonkem. Já to zkoušela taky, a ono je to dost náročné nafouknout ho, když má člověk zavřenou pusu. Na kontrolu sluchu má jít za dva týdny, tak už vidím, jak se na mně budou šklebit v práci :(
Já mám furt něco s očima, ale ještě nemám doléčenou tu rýmu, tak to bude asi tím. Aspoň doufám .... nerada bych začínala nový rok návštěma u lékařů.
Dnes se půjdeme podívat na ohňostroj na Letný, doufám, že nebude pršet.
Ještě jednou přeju šťastný nový rok!
Předchozí