| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Ahoj Anežko,
U Apolináře koncem roku 2006 probíhala veliká rekonstrukce a jeden ze dvou porodních sálů byl mimo provoz. Protože byl v provozu pouze jeden porodní sál, bylo tam dost narváno. My jsme byly na čekatelském pokoji celou noc čtyři a postupně všechny odrodily během dopoledne. Během dopoledne také dorazily "ty šťastlivky" které ani na čekatelský pokoj nemusely. Každopádně i přes to, že nás bylo relativně hodně - necítila jsem málo soukromí. Samozřejmě jsem měla po naší první návštěvě porodního sálu (během předporodního kurzu) stejný pocit, jako ty. Tolik boxů vedle sebe se mi zdálo fakt divný - ale během porodu jsem vůbec nic "od vedle" neslyšela. V tu chvíli jsem se soustředila nejvíc na sebe a na miminko a ne na ostatní maminy. Já vnímala jenom sebe a manžela - bylo to fajn. Jo - taky jsem před porodem hrozně řešila, co budu mít na sobě během porodu. Děsila jsem se představy, že tam ležim nahá s nohama nahoře, jako nějaký zvíře. Tak takhle to není ;o) Dostala jsem apartní bílou košily a kupodivu mi to vůbec nevadilo. V těch košilých jsme potom chodily i celou dobu na šestinedělí - vypadá to, jako sněm strašidel, ale je to děsně praktický - a navíc je můžeš měnit, tak jak potřebuješ. Nic speciálního, co by sis měla vzít mě teď nenapadá.

Teď po Novém roce už by snad měly fungovat oba sály, tak snad nebudete mít tolik narváno ;o) Přeju hodně štěstí a snad jednu radu - neřeš takový maličkosti (stejně jako já) důležitější je, že tam jsou skvělí odborníci a kdyby se cokoli dělo hlavně tvýmu miminku - oni se o něj postarají nejlíp v republice a to je nejdůležitější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.