Navštěvovala jsem zde předporodní kurzy paní Vlaďky (díky moc za ně,paní Vlaďka je skvělá!!!).Rodila jsem 23.10.2006 a jako prvorodička mám díky velmi příjemnému personálu na porod,stejně jako na dobu strávenou na odd.šestinedělí ty nejkrásnější vzpomínky.Moc děkuji paní doktorce Tvarůžkové.Další věcí za kterou jsem této porodnici vděčná je kojení-zde se pro jeho podporu dělá maximum!! Byl to taky jeden z důvodů,proč jsem si tuto porodnici vybrala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.