Přidat odpověď
Ahoj, tak u nás je to podobně marodné jako u Ádi. Ale popořádku.
V sobotu 23 jsme dorazili na chatu kde bylo 5cm sněhu. Na štědrý den bylo nádherně sluníčko, ale tím pádem to odtálo na 2. Nicméně synovec s Domčou bobovali jako o závod a stavěli huhulány. Už ve 4hodiny to vypadalo, že Domas usne, ale naštěstí u večeře se ztoho dostal. Dárky bral šmahem. Nechali jsme ho rozbalovat dárky pro nás, dědu, babičku a jeho. Ale i tak to byl frkot. Po 2hoďkách rozbalování už byl jak robot a tak jsem ho strčili do pelechu a ostatní dárky mu nechali na ráno. 26jsme jeli domů a to všichni páč měl Domas rýmu jak trám a vykašlávací kašel. Původně jsem ho tam chtěla nechat, ale kdyby se přidali horečky, doktor je tam daleko. Tady jsem k doktorce taky nešla nasadila jsem hedelix a otrivin kapky.
V pátek ráno mi volala sestra z gyndy, že mám hraniční TT a chtějí plodovku!!! Ořvala jsem to jak želva, ale nechala jsem se hned objednat. Tak jdu ve čtvrtek do PC. Krev byla negativní ale hraniční hodnoty, tak pro jistotu...
Silvestr jsme byli u manž. rodičů u televize a chlebíčků. Mě ta povinná zábava nějak nebere a Mirka naštěstí taky ne. Domčovi jsem koupili asi 3římské svíce a prskavky. Byl nadšen.
1. mamka odvezla taťku do špitálu se zápalem plic. Holky ráno 30 říkal že na něj něco leze a pic kozu do vazu zápal. U virových je to rychlost.
Tak to je zas můj román, kdyby vás to otravovalo tak napište K.
Předchozí