Dobrý den. 5.12. jsem porodila v Motole své druhé dítě. Byla jsem velice spokojena. Jak s personálem na porodním sále tak na odd. šestinedělí II. Prostředí je také velice "pěkné". Manžel mohl být se mnou po celou dobu porodu (kromě klist. a holení). V poradně to bylo horší vždy jsem čekala min. 2,5 hod.Mohu srovnávat s Podolím , kde jsem rodila poprvé. Odd.šestinedělí - veliká výhoda sprchy na pokoji, pokoje po 2. Por.sál. - Podolí bylo a i je teď velice "narvané" a manžel tenkrát seděl celou dobu na chodbě a já to strávila na přípravně sama. Až vlastně k samotnému porodu jsme byli spolu!!Tak hodně sil a hlavně zdraví všem nastávajícím maminkám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.