Ahoj Hofmanko!Já jsem chodila na předporodní kurz k paní Bc.Chvátilové a moc se mi to líbilo.Chodila jsem od 20t.Jedna hodina je věnovaná tomu,co má dělat u poridu partner,to by se mnželovi určitě líbilo. Mně se moc líbilo,jak nás učila kojení. Ukáže ti i porodní sál v HK.K přednáškam bylo i cvičení nabo jen samotné přednášky.Zkus se podívat na její internetové stránky www.porodniasistentka.cz,má to tam všechno dobře popsané.Nejsou to přednášky typu plná posluchárna lídí,je prostor i na osobní dotazy.Nebo ještě nabízím telefonní číslo 723 50 11 77 a zkus se s ní přímo domluvit.Přeju sťastnou ruku při vybírání kurzu,vím ,že jich v HK je několik.Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.