Mohu jen potvrdit slova chvály! Rodila jsem zde podruhé, přístup lékařů i sester byl profesionální a i když bylo porodní oddělení přeplněné, tak byli všichni velmi milí a ochotní. Od mého1.porodu se výrazně zlepšila koordinace práce (jak na ambulanci, tak na šestinedělí). Na pokoji nás bylo 5, vybavení nemocnice a jídlo nebylo opravdu dobré, ale z celkového hlediska to byly věci pro mě nepodstatné. Informace od lékařů jsem dostávala včas a srozumitelně a opravdu se všichni snažili, aby se maminky rozkojily. Měla jsem s kojením problémy, ale vše probíhalo celkem v klidu a pohodě a nakonec se povedlo.
Doufám, že tento sehraný tým zde vydrží co nejdéle!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.