Je mi 23let a přeně tak dlouho má moje maminka RS.Její stav se celých 23let zhoršuje a teď už chodí po bytě pouze o francouzských holích a venku pouze jen na invalidním vozíku, chtěla jsem jen říct, že strašně důležité pro tyhle lidi je to, aby veděli, že nejsou sami a že za nimi stojí někdo kdo tady pro ně vždycky bude. Je strašná nemoc nikdy v životě bych to nikomu nepřála, ale musí se sní bojovät, takže koho to postihlo nebo máte někoho kolem se s ereskou, tak jim maximálně pomáhejte a nikdy je neopuštějte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.