Přidat odpověď
Ahoj Jani,
tak jsem si přesně řekla a svoje rozhodnutí zdůvodnila, tak, jak píšeš, prostě a jednoduše silná osobnost nemá důvod stát se členem a defacto tak i nástrojem jakékoliv náboženské skupiny. Stejně tak (a možná to vyznělo i poněkud tvrdě ale přítel je na moje jednání už zvyklý :))) jsem to řekla právě jemu s tím, že vždycky budu ctít a plně respektovat jeho názor, kulturu a náboženství. Myslím, že pokud budeme mít oba rozumný a zdravý přístup k věci samé, neměli bychom mít problém, což se jak vidím ukázalo právě u tebe. Jsem ráda, že Váš vztaj je přes rozdílnost původních kultur funční, protože to ukazuje jednoduše na to, že to tímto způsobem lze aplikovat.
My jsme jako obyvkle OBA slavili vánoce, bylo to moc příjemné, na čemž vidím, že i přítel se snaží respektovat mlou kulturu, pak i já mám důvod plně respektovat jeho názor, např, na jídelníček, ramadán apod.
Jeho rodina mne přijala celkem dobře, alespoň zatím mám ten pocit. Jediné, co jsme ještě nevyřešili, je budoucnost našich dětí, ale máme dohodu, že dokud toto téma nebude jednoznačně vyřešeno a to samozřejmě k oboustranné spokojenosti nás obou, s dítětem vyčkáme. Osobně to také považuji za rozumné.
Jak jsi prožila vánoce a silvestra? Budu ráda, když se zase ozveš, měj příjemný nový ale hlavně celý rok, F.
Předchozí