Jen trochu k tomu kojení: Já kojila v porodnici zhruba asi po 1 hodině, chlapeček přibejval jako divej, odcházeli jsme z porodnice s 200g přírůstkem nad porodní váhu. Sestry říkali, že to tam dlouho neměli. Vůbec jsem se neřídila tím co říkali(po 2hodinách atd.). Doma jsem pokračovala se stejným intervalem. Máme ale dobrou doktorku, která mě podobný hlouposti neříkala. Moje kamarádka ovšem měla smůlu, asi jako ty. Jak jí doktorka řekla že má přikrmovat, byl do 14 dnů s kojením konec. Ona sama si také myslí, že na to má také vliv to, že mimčo mohla prvně nakojit asi 10 hod. po porodu. Mě ho dali po 5min. a nemohli ho odtrhnout jak se chuděrka přisál.( a to jsme rodili ve stejné porodnici, jen asi po 7 měsících od sebe). Záleží hold na doktorech.
Příště bych chtěla dostat mimčo nejlépe ještě na pupeční šňůře. Příště se na doktory vykašly a nech se vést svým mateřským instinktem. Říká se přeci, čím častěji, tím lépe.(nikoliv po 3 hodinách).
Hodně štěstí. Rejka
PS: Kámoška měla s dotyčnou paní doktorkou ještě velké problémy, když dcerka měla v 7 měsících průjem, a ona jí v tom nechala plácat týden až musela holčička do nemocnice s dehydratací( dodnes s toho má špatný sny). Nakonec si stejně musela najít jiného pediatra.
Předchozí