Paní Martino,Když jsem se přestěhovala k Budějicím tak mi byl doporučen MUDr.Tůma.Setkala jsem se z hodně doktorama(jsem zdravotnice),ale tolik optimismu co rozdává on i sestřička jsem ještě nezažila.Na návštěvu k němu se těším.Do března bude ordinovat ještě na Poliklinice Jih a potom se stěhuje k nemocnici.Pracuje taky na rizikovém odd.a myslím,že i občas slouží na porodním.Paní Vandasová myslím má taky ordinaci tam,ale paní Vanda Hořejší ordinuje už jen v Prachaticích.Neunesla přístup porodnického personálu k pacientkáma a primář ji nepodpořil.Škoda.Ráda předám tel.kontak přímo do ordinace MUDr.Tůmy.Lída
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.