já osobně s cigaretami bojuji jak jen se dá. V prvních dvou měsících těhotenství jsem nemohla kouř z cigarety díky častým nevolnostem ani cítit. Ale nyní nevolnosti ustoupily a já si sem tam začala od partnera potahovat z cigarety, až jsem si sama zapálila celou a opět kouřím. Stydím se za to, ale neodolala jsem. Znám spousty žen, které kouřily během těhotenství a dokonce sám lékař jim to doporučil, protože pro tělo i plod je to prý velký zásah, když mu odeberete něco na co je navyklé. Nevím, jestli je to pravda, spíš mi to přijde jako útěcha pro výčitky z kouření... Jak nejlépe odvyknout? Stačí to jen omezit? Jsem na třech cigaretách denně a to před otěhotněním jsem jich vykouřila krabičk a půl. Díky za radu. Verulinka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.