Ahojky,
Zdravím všechny maminky a těhulky,přeju jim hodně zdravíčka a málo nervíků před porodem.
Chtěla jsem Vám jen napsat mou vlastní zkušenost,terou jsem měla teď před měsícem ve FN na Slovanech, byla jsem zde hospitalizovaná 6týdnů, kvůli zkrácenemu hrdlu a můžu říct, že sestřičky jsou tu opravdu milé a chovají se přátelsky, ležela jsem tedy na rizikovém, takže nevím jak je to ve druhém patře, ale kamarádky které zde odrodili si neztěžovali a byli spokojené(i přesto, že většina měla komplikované porody).Jen nám doporučili, co si máme vzít s sebou do porodnice, abychom se cítili lépe a do kterých sprch nemáme chodit z důvodů, že tam vznikají jezírka, která se stékají z okolní sprchy a vy nešlapete ve špíně toho, kdo se sprchuje vedle vás, takže je supr vzít si i nějaké žabky..No vzhledem k tomu, že nejsem cimprlich a vím jak to tam chodí jsem na tohle připravená, tak pokud jste rozhodnuté jako já pro Slovany, tak se také vybavte.Co je ale nejdůležitější, je to že člověk by neměl očekávat zázraky, protože ty vás tu nebudou čekat v podobě výbavy,ani supr stravy,ani mramorových dlaždiček,ale z vlasní zkušenosti vím, že maminka která má všech 5 pohromadě, ani tyto kraviny neřeší...Spíš mějte pochopení s doktory, kteří jsou třeba na nohou už 48hodin a po nočních a před vámi už porodili několik maminek, museli si také hodně zkusit a mějte na paměti, že jste pro ně jen jedna z mnoha..To, že k vám budou doktoři milý a přívětivý,je myslím na a podle mě na Slovanech normální a s čím jsem se já spíše setkala, že pacientky, které nedbaly rad a byli opravdu k doktorům nezdvořilý si na ně nakonec stězovali nejvíce.Všichni jsme jen lidi, takže pokud budeme k sobě více ohleduplní půjde všude lépe.Slovanům vůbec nic nevytíkám, ba naopak a maminky věřte, že každé jednání má své opodstatnění, nevěřím, že by nějaký doktor na Slovanech, byl hrubý nebo odmítl něco z důvodů, že to nechce udělat.Je to jejich práce a myslím, že jí plní dobře, proto jim za to děkuji a přeju jim hodně síly a maminkám také!!!!Jen ještě poslední veliké poděkování paní doktorce Botsyurko, která je opravdu skvělá a dělá svou práci opravdu poctivě!!!díky moc!!!
Předchozí