Přidat odpověď
Čau holky,
tak už peru, ale fakt to stále těch 1 500,- A ten opravář byl ale debil ..... měl to dovézt včera večer mezi 7-8, a v půl osmý mi volal, že to nestíhá, že může po 10! večer, anebo brzo ráno dneska. Na můj dotaz kdy je pro něj brzo ráno, mi řekl, že tady může být na 7. Já souhlasila, to jsem ještě stejně doma, tak nebylo co řešit. Dorazil v půl osmý!, pak ještě než to smontoval, a ani se neomluvil, že přijel pozdě. Já mu pochopitelně několikrát volala, ale proč by to pán bral, že? Takže nedostal žádný spropitný, a pokud by se ještě někdy nedejbože něco stalo s pračkou, tak on si na tom už rozhodně nevydělá. Že to ti lidi stále nepochopili?! Když si ochotný živnostník, každý si tě rád objedná znovu ... ach jo. No ale hlavně že už peru :))
Oči se mi už hojí, ale ještě minulý týden jsem musela zajít na ušní, protože se mi čtvrtek večer v levém uchu dělala ozvěna. Můžu vám říct, že to bylo strašně nepříjemný. Bála jsem se, že je to počátek hluchoty. Na druhý den ráno už ozvěna nebyla, ale zato mně v tom uchu moc bolelo. Naštěstí tam nebyl žádný nález, ale byl to pozůstatek té strašné rýmy, kterou mám od prosince, a kterou jsem, dá se říct, prochodila :(
Tak ten začátek roku mi moc nevyšel, ale aspoň se to už všechno zklidňuje.
O víkendu má přijet moje máma se starší neteří, tak budu dělat turistického průvodce.
Mějte se.
Předchozí