| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Ahoj maminy,

Já jsem rodila před 14 měsíci, tedy v roce 2005. Musím se přiznat, že jsem do poslední chvíle přemýšlela, jakou porodnici zvolím. Měla jsem v úmyslu jet bud do ČB, Písku, nebo Českého Krumlova. Jelikož jsem z Budějc a můj porod začal tím, že mi praskla voda a já jako prvorodička jsem se lekla a pelášila jsem co nejrychleji do nejbližší porodnice (ČB). Porod byl sice dlouhý, ale probíhal dobře. Porodní asistentky byly příjemné, myslím, že ty ranní byl o něco lepší, nebo já byla už z noci tak vyčerpaná, že každá pomoc mi bodla. (jen jedna věc, mě zarazila, když při kontrakcích mi bylo doporučeno ležet na lůžku a prospat se, to jsem neposlechla a vzala si župana procházela se po chodbách). Chci tu podotknout, mě se vyplatilo je poslechnout, nebo jim dát za pravdu. Paní doktorka byla skvělá. Jediné, co mě mrzelo, je že manžel nemohl být se mnou. Manžel přišel, až na poslední dvě hodiny a byl mi nesmírnou oporou, i když jsem s ním promluvila půl slova. (myslím, že je škoda, že tam nemohl být od začátku, rychleji by to uteklo ale hlavně, jistě by mi tak mohl pomoci, napři s prodýcháním, či s masírováním zad apod.) Samotný porod proběhl rychle, paní doktorka uměla motivovat rodičku a především jsem vším tím prošla bez nástřihu. Dětské sestry byly příjemné a vždy mi byly ku pomoci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.