Přidat odpověď
Ahoj Regino,
mam radost, ze tu zaznelo zase neco, co trapi i mne.
Bohuzel patrim k tem partnerkam a manzelkam, ktere musi mit doma pocit, ze jsou snad nymfomanky.
S manzelem se zname a zijeme sexualnim zivotem jiz vice nez 10 let.
Jeste pred tim, nez jsme se vzali doslo i u nas k tomu, ze ja mela stale chut a on zase tolik ne.
V jeho pripade je to ale zalezitost podnikani, takze vzdy se zajmem ctu clanky na podobne tema i v casopisech, s nadeji, ze tam objevim neco, co by mi pomohlo, ale vzdy se dozvim jen to co znam z domova, podnikatel je pod permanentnim stresem, ktery oslabuje jeho sexualni apetyt, atd.
Je to tam sice skvele vysvetleno, ale nikde jsem se nedocetla jak s tim seriozne bojovat.
Uprimne receno k synovi jsme se dopracovali tim, ze byl nemocny, tudiz vice doma a dodnes nevim, jestli mel vice chut na milovani nebo si rekl ze je na case si potomka konecne poridit.
Dnes je mi to celkem jedno, protoze mame doma skveleho prcka, s kterym mam o zabavu cely den postarano. Ne ale celou noc...
Bohuzel ale, jestli si myslis, ze porod v tomto pomuze, tak mne nepomohl. Muze to byt zrejme dano i prubehem tehotenstvi a porodu, ale ja rozhodne mensi chut na milovani ted nemam.
S manzelem se miluji stale moc rada a s malou cetnosti se zatim vyrovnavam se zatatymi zuby a rikam si, ze jsem si ho preci nevzala jen proto, ze je dobry v posteli. S nadeji vzhlizim k budoucnosti, kdy se treba nebude tolik honit a treba se nam tenhle problem zlepsi sam.
Mej se prima a kdyz najdes reseni, tak se ozvi
Iva
PS: Skvele se mam na dovolene, problem je, ze byva tak jednou za tri roky...(((
Předchozí