Dobrý den,zdravím všechny budoucí maminky a ráda bych je trošku uklidnila jestliže mají pochyby zda rodit právě v Českobudějovické porodnici. Já tam rodila již dvakrát,musím říct že před čtyřma roky by té chvály tolik nebylo ale letos mě opravdu MOC mile překvapila ta změna. žádné mrzuté sestry na ženském,na odd.šestinedělí ba naopak!!! A o dětských sestrách bych tady mohla pět ještě dlouho.. at už se jedná o péči o miminka v podstatě maminkám radí ale tak říkajíc není tady vše na povel a ve stresu ..a co se týče kojení jejich neůnavná snaha aby každá maminka odešla domu a plně svoje miminko kojila a hlavně správně:-) Taky jsem byla svědkem jak dětské sestry při nočních službách miminka chovají v náruči,takže žádné proplakané noci...a já si v duch říkala co asi je s mojim Honzíčkem po dobu kdy jsem ležela na JIP-rodila jsem totiž císařem,teď už vím že byl v dobrých rukou sestřiček a i byl dokrmován výhradně mateřským mlíčkem! No,nebudu Vás zdržovat dlouhým čtením. Kažkopádně přeju všem ža budou odcházet s miminkem domu ať mají podobné posity jako já. PS: zdravím staniční sestru p.Tomáškovou!!-věci pro miminka určitě donesu jak jsem slíbyla. Ještě jednou MOC díků. Petra Nosková 28.12.-3.1.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.