Přidat odpověď
Mluvíte spolu o sexu , o tom co vzrušuje Tebe a co jeho. Myslím tím třeba, že si po milování lehnete v posteli a říkáte si : tohle a tohle se mi líbilo a chtěla bych ještě tohle... a zase naopak manžel popř. přítel by se měl vyzpovídat.
Jak už tady bylo řečeno erotické prádlo , erotické pomůcky jsou taky dobré , rozhodně zpestří milování . Je trošku zarážející , že předtím jste se milovali s větší frekvencí , nevím jak jste spolu dlouho , ale stereotypu se dá předcházet zavedením nových aktivit , poloh a já nevím čeho všeho . Se svým mužem jsem skoro deset let , takže vím o čem mluvím. Před dítětem , byla naše potřeba skoro stejná , po dítěti se to začlo trošku lišit a to, že na mé straně byla menší potřeba , ale bylo to určitě způsobeno 24 hodinovou péčí o miminko. Pokud máte dítě , tak samozřejmě to změní váš život a to i v sexuální oblasti , prostě se musíte přizpůsobit . A co bych poradila ? Mluvit , mluvit toho není nikdy dost . Trošku fantazie v erotickém životě .Autoerotika nebo orální milování, je taky krásné. Zkoušely jste milování po ránu, muž je odpočatý , plný energie , trošku hlazení po jistých erotických místech a máte ho ...
Hodně štěstí do vašeho nejen sexuálního života . Někdy je hůř někdy líp i já jsem to zažila, ale moc mi pomohly a pomáhají naše rozhovory, někdy i hodiny dlouhé .Věřím, že se vše spraví, a budete zase spojené a sťastné .
Předchozí