APOLINÁŘ??? ANO ANO ANO!!! Rodila jsem tam teď v listopadu a byla jsem tak spokojená! Takže naprosto souhlasím.U mě byl akorát problém, že došlo k císař. řezu a navíc v celk. narkoze (kvůli mému srdci, mimi bylo OK), mě bylo hrozně z toho že mimi uvidím až bůhví kdy a na JIPce mi pak bylo ouvej, holčičku mi dali až za 6 hod. a chovaly jsme a krmily až druhý den (díky kapačce) ale veškerý personál byl bezva a moc mi pomohl. Už od těch kontrol na ambulanci to bylo fajn a já cítila že o mě bude dobře postaráno.Takže příště kdyžtak zase k apolináři.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.