Mily Kociku, je to zasluzna prace co delas misto sve sestry, opravdu....Ja jsem rodila v Neratovicich pred 3 lety a tez jsem spala na 4.l. pokoji. Musim ale rici ze jsem tam byla maximalne spokojena a nakonec velmi rada, ze jsem mela 4.l. pokoj. Rodila jsem poprve a potrebovala jsem se zeptat na spousty veci poradit co a jak, vypovidat no proste po tak silnem zazitku clovek nejak ani nechtel byt sam tak jsem byla nakonec rada, ze nejsem sama. Mimochodem 4.l. pokoj tam maji jediny a nevim co znamenaji ty slova o poplatcich, protoze ja sla rodit s tim, ze budu platit dost´za nadstandard, ktery bohuzel nebyl volny, za nadstandardni porodni luzko, ktere taky nebylo volne, takze jsem odchazela z porodnice chudsi pouze o 550,-Kc za manzela u porodu a jednorazove kalhotky:-)
4.l. pokoj obsazuji 4 matkami s detmi opravdu vyjimecne, a vetsinou se Vas zeptaji pri prijmu do jakeho pokoje chcete kdyz je na vyber,( to se netyka nadstandardu, ktere jsou porad obsazene, ale oproti jinym pokojum silene mrnave) alespon u me i znamych to tak vzdy bylo a ja si ten 4.l. vybrala dobrovolne. Vetsinou jsme tam byly 2 -3a s navstevami nikdy nebyl problem, protoze sice tam pisi az do 20,00 ale to tam samozrejme nikdo nebyl, pouze standardne odpoledne jako vsude jinde. A na tomto pokoji mate pro sebe svoje vlastni 2 sprchy a 1 zachod coz si myslim naprosto dostacuje. I kdyz bydlim na druhe strane Prahy, svoje druhe dite neuvazuji porodit nekde jinde nez zde.
Předchozí