Milý Honzo, netuším, zda jsem prodělala infekční mononukleozu, ale protilátky mi v krevních testech našli, tak se na to musím zeptat své obvodní... Ale píšu ti ohledně tvého dotazu, jak dlouho mě ještě bude bolet v krku? No mám s angínami, povlaky na mandlích a čepech na mandlích dost velké a nepříjemné zkušenosti a bolesti v krku mi přetrvávali dlouho.. a brala jsem hodně antibiotik a vůbec všeho.. no a pomohlo mi jet k moři, trochu jsem si lokla té slané vody a bylo po bolestech :-) Tak třeba by ti to také zabralo. Měj se hezky. Kamča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.