Přidat odpověď
Milá Petro,
čekala jsem, že se někdo chytne a odpoví. Samozřejmě jsem si dělala trochu srandu, ale potřeba sexu je samozřejmě individuální a jak už tady někdo říkal, záleží v první řadě na kompromisu - pokud spolu partneři nemluví a nedokážou si říct, co se jim líbí a jak by co chtěli, těžko se náhodou sejdou. Pak je další věc - pokud chlap pracuje, chodí domů pozdě a utahanej (je jedno jestli fyzicky nebo psychicky), taky nemá vždycky myšlenky jenom stále na sex. No a poslední zcela nepatrný detail - většina těch "neukojených" dívek, jestli jsem to postřehla, nemá zatím děti, nebo pouze malé. Ono se jinak uvažuje, když přijde tvůj partner domů a může tě hravě sklátit o kuchyňskou linku, ale pokud ti po bytě pobíhají dva čilí puberťáci, kteří číhají na jakýkoliv náznak erotična mezi rodiči a jejichž doba usínání je obvykle podstatně pozdější než jejich otce, společné vhodné chvíle se hledají opravdu hůř. Což platí i o víkendech. Pak už to není o "jak často", ale "konečně sami!". A ještě jeden postřeh na závěr - čím víc holka o chlapa zjevně usiluje, tím spíš on zrovna nechce...
Předchozí