| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cau Pet!
My to mame stale sem a tam.Ale ted uz to konecne vypada,ze setrvame na delsi dobu.Alespom doufam. Ne ze bych toho cestovani litovala, ale s temi detmi je to velmi narocne.Jinak zkusenosti mam k nezaplaceni.Korejske jidlo jsem si take velmi oblibila.S manzelem jsme byli asi jedini kdo to tvrdil, vzdy mezi prateli v Koreji. Tady v CR o korejskem jidle lidi moc nevedi.Je tu (bydlime nedaleko Prahy)v Praze par velmi dobrych Korejskych hospod a dokonce jsem nedavno obevila i pravy korejsky obchod se vsim, na co jsem byla v K.zvykla. Dokonce i tady doma si sem tam neco korejskeho uvarime.
Porod probihal jako vzdy jinak nez jsem si predstavovala, ale na to jsem si uz zvykla. Byl planovany a mel byt cisarskym rezem. Nakonec to vypadalo vsechno dobre,ale tu noc pred operaci (uz v nemocnici)mi praskla voda a malem jsme to na sal nestihli.Misto pro 2 lidi na luzku nemeli (i kdyz jsem si jej dopredu rezervovala, u korejcu zcela normalni zalezitost) a tak jsem nakonec byla s dalsimi 7mi maminkami a jejich rodinnymi prislusniky. Ti bezne s pacienty v Koreji v nemocnici pobyvaji.Je to bezna praxe.Podle me to hospitalizovanemu velmi psychicky pomaha a personalu neuveritelne ulehcuje praci.I ja jsem nekoho musela mit, protoze mi Krystofa prinesli 4h po porodu a nekdo se o nej musel starat.Ja jsem byla jeste mimo-nohy ochrnute po epiduralu,sesita a bolava az hruza.Jedine co jsem dokazala bylo lezet na zadecha s nesmirnou namahou kojit a pritom mu to prso nejak nastrcit aby mu nevypadlo s pusinky.Kdyz na to vzpominam byl to docela tezky prvi den,ale zvladli jsme to dobre ale co bylo a je stale to nejdulezitejsi, ze je Krystufek zdravy!!!
Deti mame po dvou letech,tak tu mam jak v male materske skolce.
Hend jsem si vzpomela ze jsi cekala detatko a myslela jsem si co se Ti tak asi narodilo a jak to vsechno probihalo.Jak jsi to zvladla? Byl s tebou nekdo?Rodila jsi v Japonsku,nebo doma?Prijela mama?Moje mama byla kvuli porodum v Koreji 2x.
No ja uz musim letet,urcite to vsechno postupne proberem.
Mej se moc hezky a musim priznat ze jsi me nesmirne potesila, ze jsi se ozvala!!!
Mam par pratel, kteri ziji a cestuji ruzne po svete, a dokonce jednu kamaradku (ahoj Pavli-ty urcite vis:))kterou jsem nasla primo tady na strankach a dokonce se pravidlene setkavame.Je to moc fajn a ja se moc tesim, az zase napises.
Ahoj i vsem ostatnim.A piste piste piste ...
Martina.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.