| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky
Hlásím se po delší době, měli jsme toho moc, hlavně samé velké starosti, problémy s dětmi, když jsem chodila do práce, sousedské vztahy vyvrcholily předvoláním na sociálku.....
Manžel má novou práci, ve které je hodně spokojený, i platově - na podmínky v Ms kraji... Hodně cestuje - tento týden je celý v Olomouci, příští týden má jet do Plzně...
Já jsem se rozhodla, že svůj čas budu věnovat mým dětem, protože jsme si fakt zažili dost nepříjemné situace a nemáme hlídání. Moje mamka daleko a asi se mnou nemluví, tchýně blízko ale je jak malá holka... Všechno dětem dovolí - i ty špatné a nebezpečné věci.....
Tak jsem doma, užívám si... Momentálně jezdím po doktorech na různé kontroly s dětmi i já. A hlavně se pomalu připravujeme na příchod našeho třetího broučka, který koukne na svět nejpozději v květnu.
Na zápis nejdeme, až příští rok. A já ani nevím, kdy je.
Děti bojují s nachlazením, to zimní období je pro nás vždycky horší

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.