Táákže já jsem na začátku 23tt, pohyby cítím tka od 16tt(jen takové ty bublinky), za to teď jsou to pořádné kopance. Jo a hlavně nepřipadám si jako balón, ale jako pořádná velryba, přibrala jsem 8kilo a to mi připadá že mi místo bříška roste jenom zadek. Takže jsem prdelatá velryba, s břichem po porodu to jde rychle, ale ten zadek ne a ne splasknout navíc mi zůstal už po prvním broučkovi. Ale jak říká můj drahý muž, budeš mít čas na sobě pracovat už zbytek života. Tak co se budem trápit, ne? Jo a to jsem nenapsala , že se v jídle dost omezuju a kontroluju a stejně to nemá na mě vliv. Mějte se a pevné nervy s narůstajícími kilečky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.