Hořovickou porodnici jsem si vybrala po velkém pátrání. A rodila jsem tak, jak jsem chtěla-naprosto přirozeně, do ničeho mě nikdo nenutil a všichni byli milí a přátelští, soukromí porodní místnosti bylo velmi příjemné. Rodit bych tam šla určitě znova. Co by měli zlepšit, je poporodní péče a přístup sester k maminám. Podpora kojení velmi slabá, všude dost hlučno, zavedené zvyky s ranním měřením teploty byly často k uzoufání. Stále jsem poslouchala, že "to dělají už třicet let". Jenže doba pokročila. Ale tento problém je prý téměř všude. Každopádně doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.