Já si na Brandýs nemohu vůbec stěžovat. Ba naopak. Rodila jsem tam dvakrát. Mám doma dvě holčičky 4,5 roku a 7 měsíců.
Při první jsem měla obavy z pana primáře, ale ukázaly se zbytečné. Porod mi byl vyvolán ve 38 týdnu pro špatné ozvy.Rodila mě paní Dr. Najmanová a porodní sestra Černá. Porod byl dlouhý, ale celou dobu u mne byla jak lékařka tak porodní sestra a manžel. Dětský lékař byl příjemný a i sestřičky byly úžasné. Často se chodily ptát zda je vše v pořádku a zda něco nepotřebujeme. To si myslim, že jinde není.
Při druhé dceři jsem zase přenášela a porod mi byl vyvolán na druhý termín. Rodil mě Dr. Soldán (ikdyž přišel málem pozdě, jak rychlý to mělo průběh) a porodní sestra Růžičková. Ta byla vynikající. Řekla bych že mě odrodila ona. A opět musím říct, že jak personál tak prostředí bylo příjemné a milé. Nemohu si vůbec stěžovat a kdykoliv se mě někdo optá kam by měl jít rodit musím říct do Brandýsa. Myslím se, že pokud mají nastat komplikace, tak mohou všude, ale záleží jak se lékaři chovají a jak jsou kvalifikovaní. A to musím říct, že tady jsou.
Předchozí