Před týdnem jsem rodila v Bohunicích. Porodní asistentka pí. Burianová byla naprosto perfektní a tímto jí moc děkuji za vedení mého porodu. Paní doktorka Hradilovou, která se též účastnila a poté mě šila byla taky úžasná a velmi vstřícná. Ovšem hrůza nastala na šestinedělí. Měla jsem to štěstí na volný nadstantard, takže jsem měla klid a manžela stále u sebe, což mohu jen doporučit - velmi mi to pomohlo. Ženské sestry na 6.p jsou naprosto lhostejné k jakémukoliv problému. Při velice bolestivém nalití prsou mi akorát vyndaly led z mrazáku se slovy, že mám ledovat. Nikdo mi nevysvětlil že musím mléko odstříkat a neukázal jak se to dělá až jedna hodná dětská sestřička, která mě vyloženě zachránila život, protože ta bolest se už nedala vydržet. K dětským sestrám: některé jejich práce opravdu baví a jsou vlídné a milé - bohužel je jich menšina. Naprostá většina je opět lhostejná, příliš se s Vámi nebaví a je velmi neochotná. Abych shrnula svůj pobyt v bohunické porodnici: pobyt na nadstandardu nás stál témeř 4.000,- ale že by to bylo jakkoliv znát na přístupu personálu - NAPROSTO NE!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.