Jak poznám u šestnácti měsíční holčičky, jesli bude zlá a bude ubližovat ostatním nebo né? Tedˇ to vypadá, že spíš bude ubližovat. Máme doma psa, toho pořád tahá, mě semtam zatahá za vlasy nebo se po mě ožene. A když jsme venku tak se ožene i po lidech co jdou kolem a k tomu ještě zamrnčí. Už jsem zkoušela všechno, dělala jsem že brečím, to se jí moc líbilo. Dokonce jsem jí dala i po ruce i když nejsem zastáncem fyzických trestů, ale opravdu už nevím jak jí mám vysvětlit, že je to špatné. Poradˇte mi někdo. Lenka a El 16měsíců
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.