Tyno,
ja to s rodickama spatne nemyslim a rozhodne si nemyslim, ze je neco spatneho na tom mit u sebe miminko hned po porodu atd.co pises. Vzdyt ja taky rodila a taky mam dite!
Diskutovat o tom, jak presne jsem myslela to, co jsem napsala, je urcite na moc a moc dlouhy cas a me ted dost boli hlava.
Ale zkus si precist nekdy to, co si vymýšlí lide, kteri tu jsou "od psani", tedi ti, kteri vymýšleji, jak budou pracovat ti, kteri "pouzivaji ruce".
A neni to jen ve zdravotnictvi.
To je same "melo by se", ale copak tu jsou vsude pro to vsechno podminky? Oni vymyslí, že by se melo, ale uz nevymyslí, jak to zrealizovat. To uz takova legrace neni, jako to "vymyslet".
Mam pocit, ze je dost lidi "zblbnutych". Ona idea je kolikrat pekna, ale malo si nekdy lidi uvedomuji, ze proste jsme hrozne pozadu od zapadu. a timpadem realizace idealu jde moc tezko. To by se muselo snazit vic lidi. Ale bojim se, ze ta ruzna hnuti tomu moc nepomuzou, leda ze by z vlady vyšťáraly starochy, kteri tam brzdi rozvoj a nasadili si tam "svoje" lidi.
Ja bych byla pro a libilo by se mi to. Neni nic jinyho lepsiho nez zbavit se starych zapsklych komousu, kteri se dnes tvari, ze o tresnickach v zivote neslyseli.
Moje kamaradka pracuje na rizikovym tehotenstvi a co mi vypravi, to jsou kolikrat nic moc pekny historky, jak se nektery zeny dokazou chovat..... Ale to by bylo opravdu na dlouho.
Nechtela jsem byt "sprosta", ale uz me hrozne unavuji ta ruzna hnuti, ktera porad vytahuji statistiky a moduly a programy a pisi a pisi a protestuji a blaznej lidi. At uz jsou to ruzny feministky a matky a otcove a deti zeme a ruzni ekologove, kteri mnody nadelaji vic skody nez uzitku...
Ja uz radsi nic psat nebudu, ono se vzdycky najde naky slovo, ktery se nekomu nebude zdat a to potom znovu bude na dlouhy vysvetlovani... i kdyz stejne bych k tomu rekla mnohem vic, ale uz vazne musimjit spat.
ahoj, Tyno, dobrou noc
Předchozí