Zdravím maminky, co chtějí rodit v Přerově. Já jsem byla s touto porodnicí spokojená. Jako prvorodička jsem se dost bála, ale spoustu informací a odvahy mi dodali v předporodním kurzu u pí. Evy Jaremejkové v Přerově. To byla obrovská pomoc. Porod samotný byl pak mnohem jednodušší. Asi po 8 hodinách od vyvolání, kdy mi primář píchnul plodovou vodu se nám úplně bez komplikací narodil náš, teď už 13 měs., syn. Byla jsem nadmíru spokojená s personálem i s průběhem porodu, který jsem strávila především s manželem. Ať už na porod. boxu či ve vaně, byl pro mě tou největší oporou. Nástřih jsem cítila a jediné, co opravdu prudce bolelo bylo šití, ale také bez větších následků. Za dva dny už jsem vesele běhala do schodů... Všem v porodnici děkujeme za jejich péči. Příště zase tam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.