Jestli mužu poradit,tak neratovice ani za zlatý prasátko.bylo by mi docela líto těch peněz.člověk neni lakomej,ale radši peníze utratim pro mimi.kdyby to aspon za to stálo tak bych si to zaplatila,ale je mi tam z toho na blití.za chvili tam bude vybírat u vchodu automat za to že tam člověk vůbec vleze.poprve jsem tam byla před 6 lety a už bych tam v životě nešla.porodní bolesti jsem strávila na pokoji mezi spícíma pacientkama a kdybych tam chcip....,tak si mě nikdo ani nevšimne.PA se byla za mnou v noci podívat jen jednou.byla sem mladá,blbá a neskušená,člověk nevěděl co ho čeká a bál se ozvat nebo něco říct.,v prosinci jsem rodila po druhé a to na Mělníku.Mělník super.to co se v nera platí,tak zde je samozřejmostí.4lůžkové pokoje před porodem,po porodu 2lužkové a zadarmo!byla sem strašně moc spokojená.V Nera jsou pacientky namíchaný na pokoji jak karty.těhotná,netěhotna,po porodu,před porodem.........Slyšela sem že v nera už se platí i za fototerapii když má mimi žloutenku.platí se i za náramek se jménem /nebo číslem/ na ruku po porodu.na mělníku skvělí sestry,doktoři všichni do jednoho.jediný co by člověk vytknul je jídlo.ale to takovej problem neni.holt nemocniční strava.
Předchozí