V Hořovicích jsem ocenila velmi příjemné prostředí s dostatkem soukromí. Personál byl milý. Bohužel jsem měla komplikovaný porod, který byl ukončen císařským řezem. Lékaři se chovali velmi profesionálně a s nasazením, do poslední chvíle se snažili abych rodila klasicky. S péčí o syna mi sestřičky velmi pomáhaly. Bez nich bych kojení asi nezvládla. Po císař. řezu měl být první tři dny u sestřiček, ale na mé přání si ho k sobě brali pouze na noc, koupání, převlékání a vizitu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.