Zlatko, byla jsem tam asi měsíc. Košili jsem dostala, ale už jsou v žalostném stavu. Stojí jí mít jen krátce po porodu pak abys vypadala upraveněji je lepší mít svoji. Čaj, no já ho moc nepila, protože byl hnusný, tak že rovnou jsme říkaly, že ho nechceme. Asi tam opravdu záleží jaký budeš mít porod a na jaké lidičky tam narazíš. Sestřičky od miminek ti moc nepomůžou, je tam jedna a když je toho hodně nestíhají. I když u mě to už bude za chvíli rok, třeba se něco změnilo, ale pochybuji. Každopádně napiš jak jsi pochodila. Jsem zvědavá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.