Milá Dášo,velice Vás chápu.Stejné problémy po porodu jsem měla i já.Nemohla jsem chodit ani sedět.Kvůli tlaku mi nasadili Dopegit(zastaralý to lék)a velmi silný nato,že normálně s tlakem problém nemám.Když jsem třineděle po porodu měla stále křeče při chůzi,tak mi jedna známá lékařka (praktická pro dospělé) poradila Dopegit vysadit a druhý den jsem žádné problémy už neměla.A ještě k tomu dodala co si myslí o lékaři,který dokáže nasadit nevhodný lék a ještě na něm trvá,i když mám problémy.Přeji aby jste se brzy dostala do kondice a s tou závratí bych Vám doporučina navštívit neurologa.Velmi dobrý je v Metropolu MUDr.Ustohal.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.