Poradí mi někdo, jak správně připravit (aby se zachovalo co nejvíc vitamínů apod.)a sterilizovat jablečné přesnídávky pro kojence, abych je pak mohla v zimě využít? Slyšela jsem, že je nutné je přisladit, aby se nezkazily, ale to se mi moc nechce. I když na druhé straně, ty průmyslově vyráběné jsou taky přislazované... Ví některá z maminek, jak na to? Předem díky. Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.