Na tohle musím reagovat.
Rodila jsem v Č.B.v roce 2002 a též mám nemilou zkušenost a rozhodně nejsem maminka která si myslí, že když rodí ,že je středem vesmíru.Jsem pacientka pohodová(rodila jsem 3.dítě) a vděčna za každou pomoc.Ale s čím jsem se setkala na sále...PA byla hrubá,cinická až despotická.Celý porod mi zkazila a užívala si mou bolest.Např.ve sprše mi vynadala že cákám až ven,že si to budu utírat(ještě před tím,že neudržím klystýr),pak mě přikurtovala ke stolu,že ji tam pak nevylezu a sedla si proti mě,koukala do "díry" a žvýkala jako kráva.Když jsem požádala o epidural(když tam tady musím ležet),tak mi nezavolala ani lékaře.Vůbec nevěděla že jsem diabetička až mi bylo tak blbě,že jsem ji to řekla,tak honem přinesla přeslazený čaj.Když se kluk narodil,tak mi řekla,že mi ušetřila peníze,že si můžu koupit zlato.No prostě rozum nad tím zůstává stát.Jmenuje se Alena L.Po porodu jsem tři noci pořádně nespala,pořád jsem v duchu rodila a říkala si,že jsem si to neměla nechat líbit a dopadlo to tak,že se mi ani nespustilo mlíčko a odcházeli jsme s nutrilonem.
Na šestinedělí jsou sestřičky hodné i ráznější,není to tam tak zlé a na riziku jsou opravdu samá zlatíčka včetně vrchní sestry.Ležela jsem tam dvakrát.
Čekám čtvrté a do Budějc mě nikdo nedostane,mají tam totiž talik porodů,že jaksi zapomněli na lidský přístup a ten těhotná potřebuje především.
.
Předchozí