Ahoj,
prožila jsem jednu ze zatím nejhorších zkušeností v těhotenství. V 17. týdnu jsem začala z ničeho nic krvácet a rovnou jsme jeli do nemocnice v MB. Přijala mne sice neosobní, ale jinak v pohodě sestřička. V mé přítomnosti volala doktora, aby přišel. Jen z tónu, který jsem slyšela jako odpověď bylo jasné, že jsem ho hrozivě v 10 večer vyrušila. Doktor jménem Adamec se přiřítil a začal ultrazvuk. Byla jsem vyklepaná jak blázen, ale on mě bral jako prostě kus něčeho, co mu přidělává práci. Pak přišlo klasické vyšetření. Něco tak hrubého a nechutného jsem ještě nezažila - v životě mne nebolelo vyšetření tak jako u něj. Nakonec mu nefugnoval ani přístroj, takže jsem se nedozvěděla skoro nic. Že by ho třeba napadlo přemístit mě do jiné ordinace, kde by přístroj fungoval, to ho ani nenapadlo. Byla jsem ze všeho vyděšená, že jsem nestačila protestovat. Radši jsem odtamtud zmizela s tím, že si druhý den dojdu ke svému lékaři. Dámy, nedá se to popisovat, ale ten přístup a ta naprostá laxnost, neochota, hrubost ve vyšetřování - to bylo fakt děsný. Jeho si u porodu nedovedu představit, takže jestli se s ním v porodnici potkáte, radši vydržte nerodit a počkejte si na další směnu.
Předchozí