Rodila jsem před devíti měsíci. Na porodním sále jsem byla 23 hodin. Doktoři byli úžasní a sestřičky také. Horší to bylo na odd. šestinedělí. Malou mi přiložili k prsu až po dvou hodinách po porodu, pak jsem podepsala, že jsem si přečetla brožurku o kojení a tím to haslo! Z těch všech sestřiček jsme našli jen jednu, která nám kdykoliv se vším poradila. A tímto také děkuji dětské sestřičce Marušce!
Ještě něco negativního k porodnici. Slyšela jsem, že tam stává, že sestrám po porodu dítě (např. když ho umyjí) vypadne z ruky na zem! Dokonce to jeden tatínek viděl na vlastní oči,ovšem bohužel to nikomu neřekl (ani své ženě), až teď po roce to prozradil své matce:-(( Já jen doufám, že si to jen někdo vymyslel. I když byl by to dost drsný vtip!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.