V Teplické porodnici jsem rodila dvakrát poprvé v roce 1990 a podruhé v roce 2000.Musím uznat že se velice změnilo.Nejen přístup sester ale i lékařů.Byla jsem spokojena až na jednu věc chtela jsem si obědnat nadstandartní pokoj,jelikož jsem již zažila co to je když se celé dny i noci nevyspíte.A tady byl kámen úrazu.Jelikož Teplická porodnice má jenom jeden takový pokoj a ten je pořád obsazený.V červnu tohoto roku čekáme ještě jeden přírůstek tak zvažuji jestli radeji nerodit v Ústí nad Labem kde tech pokojů mají víc.Jinak si ale nemohu na Teplickou porodnici stěžovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.