Ahoj holky,
poslední příspěvek jsem objevila na konci roku 2006 - copak jste už všechny otěhotněly?
Já tedy zatím ne, už 3 měsíce neberu HA (předtím 12 let ano), zatím si nic neměřím a snažím se být v pohodě - začíná to ale na mě tlačit, ačkoli jsem si myslela, že to půjde už hned 1. měsíc. A ještě jsem špekulovala, jak to zařídit, aby to byla holčička nebo kluk :)
Prstíčková metoda Veroniky mě zaujala, jsem realistka a tohle je logické a důvěryhodné. Takže tento měsíc to manželovi nedám zadarmo - to bude koukat :))
Přečetla jsem mnoho příspěvků v této diskuzi a obávám se, že bych mohla mít také potíže s prolaktinem (jestli to píšu správně), ale moje gynekoložka je dobrá akorát na to, aby mi udělala přednášku, jak jsem už za zenitem a co jsem čekala - nemám chuť se s ní jít o ničem radit, abych si vyslechla - co jsem vám říkala, já jsem hlavně porodník a podle toho mám své názory... Je báječné, že se člověk může se svým problémem tady na tom fóru ukázat a není na něj sám a tak je mu hned lépe na dušičce.
Takže pište pište - ať se můžem dělit :))
Emka
Předchozí