Já jsem v 12týdnu a už jsem přibrala 6kg ale nemá strach z kil že zustanou po porodu protože při prvním těhotenství jsem přibrala 35kg a 10kg spadlo hned při porodu a dalších 25 za 3měsíce a vím že to je hodně o pohybu nemyslím posilování a nějaké přemáhání ale stačilo vzít kočárek a jezdit a jezdit a kila vyjezdit.Je to potom takový dobrý pocit na jaře vyjet jako zase štíhlá a ktomu maminka.Tak všem těhulkám co si připadají jako velryby přeji silnou vůli při hubnutí po porodu.pa alena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.