Sonimilo, na Bulovce jsem rodila zhruba před rokem. Porod byl normální, takže k péči po císaři neporadím. Ale mohu doporučit nadstandardní pokoj, já konkrétně jsem byla na jednolůžkovém pokoji s vlastní koupelnou a WC, na pokoji byla TV. Do pokoje se vstupovalo přes předsíňku (společnou s vedlejším nadstandardem), kde byla společná lednička a váha na mimi. Manžel mohl chodit prakticky kdykoli přes den, i když jedna sestra tvrdila, že návštěvy jsou časově omezené, jiná, že nadstandardu se omezení netýkají. Cena pokoje 500,- Kč. Jinak jsou i pokoje na gynekologii (tuším o 2 patra výše, za 800,- Kč), které jsou také k dispozici maminkám s miminky.
Příště bych ráda opět rodila na Bulovce, a to i přes drobné výhrady k pobytu v této porodnici. Budu doufat, že přístup některých dětských sestřiček a porodních asistentek na sále se do té doby zlepší, a že se naplní vize por. as. Jany Dvořákové, jejíž perfektní předporodní kurz jsem minule navštěvovala, o přirozeném porodu podle představ maminky.
Samozřejmě vše je o lidech. V poradně jsem měla možnost poznat téměř všechny tamní lékaře. Doufám, že se příště u porodu potkám s Dr. Záhumenským, Dr. Dvořákem či Dr. Šottnarem. Naopak z přístupu Dr. Sehnala při vyšetření ultrazvukem jsem byla mírně řečeno rozpačitá. Trochu lidského přístupu myslím nikdy neuškodí.
Všem maminkám, které se rozhodnou pro porod na Bulovce, přeju hodně štěstí a radosti z miminka.
Předchozí