Ráda bych se připojila ke spokojeným maminkám. V listopadu 2006 jsem byla pozvána na vyvolání porodu kvůli těhotenské cukrovce. Ve středu jsem dostala kapačku a prcek byl sledován jak bude reagovat na vyvolání. Když mi kapačku odpojily, kontrakce zůstaly po celý den, celou noc, a ráno jsem nevyspalá, unavená přešla na porodní, kde se za velkých problémů v poledne narodil náš chlapeček za pomoci kleští. Porod byl náročný i přesto, že jsem si nechala dát epidurál. Za to, že všechno nakonec dobře dopadlo a máme zdravého chlapečka, vděčím porodní asistentce Janáčkové a pánům doktorům Benešovi a Doubkovi. Touto cestou jim mnohokrát děkuji za pomoc a milý přístup!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.