Dobrý den maminky, Chtěla jsem Vám všem prostřednictvím tohoto vzkazu předat hezké zkušenosti s porodem a pobytem na šestinedělí v Karlovarské nemocnici.Tuto nemocnici bych doporučila všem nastávajícím maminkám.Nemohla jsem si vůbec na nic stěžovat.Ráda bych chtěla ještě jednou poděkovat všemu personálu na porodnictví.Hlavně jmenovitě sestřičkám(asistentkám) p.KOSAŘOVÉ a p. DYKOVÉ,které mi pomohly při porodu našeho Honzíčka.Opravdu dokáží zázraky.K porodu se potom taky připojil pan doktor Sychrava jemuž také patří mé velké díky.S manželem jsme všem třem moc vděční.Takže se nemusíte ničeho bát je o Vás dobře postaráno.Paní doktorka Zejdová je dobrý pediatr a sestřičky na oddělení jsou super.Hlavě všichni ví jak oběma pomoci.Byla to pro mě dobrá zkušenost a vím,že se jednou ráda vrátím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.