Dobrý den, já jsem rodila v Bohunicích v říjnu 2006 a návštěvy byly od 14 do 18 hodin. Když přišla návštěva dříve, nebo odcházela později, nikdy jsem s tím neměla problém. Sestřičky mě nikdy neupozornily, že je čas, aby návštěvy odešly. Malýho jsem měla na pokoji stále u sebe. Jedině, když jsem potřebovala pohlídat, tak jsem ho odvezla k sestřičkám a po osprchování si ho vyzvedla.Na pokoji jsem měla vždycky jednu paní s mimčem a ta mi ho obvykle při sprchování pohlídala a já jsem hlídala zase jí mimčo, když se šla koupat. Byl tu fakt dobrý přístup.Kdybyste měla jakoukoliv otázku, pište mi na email: p.kubeckova@seznam.cz Tak naschledanou. Ať vše dobře proběhne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.