Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Taťáně Sklenákové, která vlastní agenturu POMAD a pořádá v Olomouci předporodní kurzy pro nastávající maminky. Chodila jsem do kurzu ráda a rozhodně to pro mě nebyly vyhozené peníze. Paní Sklenáková je velmi příjemná a zkušená porodní asistentka a už se moc těším až příjde po porodu ke mě se podívat na miminko,které každou chvíli vykoukne na svět. (pojištovna hradí 2 návštěvy) Také mě velmi potěšilo, že nám dala svoje číslo na mobil, s tím že se na ní můžem kdykoliv obrátit. Neznám totiž nikoho, tak zkušeného s kým bych se mohla poradit.
Myslím že né každé nastávající mamince stačí rady kamarádek,nebo babiček atd.. a postarat se o první dítě na základě informací z různých časopisů...??? komu to stačí???
Přeji Pomádu do budoucna spoustu dalších spokojených maminek!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.